Logo hr.boatexistence.com

Tko je bio kapetan markice?

Sadržaj:

Tko je bio kapetan markice?
Tko je bio kapetan markice?

Video: Tko je bio kapetan markice?

Video: Tko je bio kapetan markice?
Video: Kapetan duge plovidbe, nema gdje nije bio! 2024, Svibanj
Anonim

Marchioness je nosila posadu od dvije osobe: njezin kapetan bio je Stephen Faldo; drug je bio Andrew McGowan. U noći kad je potonula, nosila je i dva člana osoblja bara.

Što se dogodilo kapetanu markizije?

Kapetan Stephen Faldo bio je zadužen za brod ljubitelja zabave kada je potonuo nakon pada na rijeci Temzi… Stephen je radio na Temzi od svoje 17 godina star i postao kapetan markize 1987. - ali samo dvije godine kasnije umro je u dobi od 29 godina.

Koliko ih je umrlo na markizi?

Bdijenje na Temzi prisjeća se 51 žrtve markizije, 30 godina kasnije. U bdijenju uz Temzu prisjetili su se 30. godišnjice katastrofe markice. Pedeset i jedna osoba umrla je kada se brod za razonodu Marchioness sudario s bagerom i potonuo u središtu Londona rano 20. kolovoza 1989.

Što se dogodilo Douglas Henderson bowbelle?

Douglas Henderson bio je kapetan bagera Bowbelle, koji se sudario s markizom u nesreći koja je odnijela 51 život na rijeci Temzi u središnjem Londonu. … Popodne nakon nesreće kapetan Henderson popio je šest litara lagera.

Što se dogodilo s tatom Jeffa Braziera?

Brazierov otac, Stephen Faldo, bio je skiper čamca za razonodu Marchioness, koji je potonuo na rijeci Temzi 1989. nakon što ga je udario bager, ubivši ga, kao i 50 drugih.

Preporučeni: