Tko je Clarence Wendell Cramb?

Sadržaj:

Tko je Clarence Wendell Cramb?
Tko je Clarence Wendell Cramb?

Video: Tko je Clarence Wendell Cramb?

Video: Tko je Clarence Wendell Cramb?
Video: The cat who talked turkey by Lilian Jackson Braun english full audiobook review 2024, Rujan
Anonim

Saznajemo da je Kevinov otac, Clarence, također imao poremećaj disocijativnog identiteta Kada je otkriveno da je Kevinov otac, Clarence Crumb, bio u istom vlaku kao i David Dunn, nakratko ga vidimo kako izgleda u brošuri za disocijativni poremećaj identiteta (DID). … Kevinov DID je bio u obitelji.

Tko je Clarence Crumb?

Clarence Wendell Crumb jednog dana se ukrcao na vlak i nikada se nije vratio kući, ostavljajući mladog Kevina na milost i nemilost nasilnoj majci. Zvijer se pojavila kao način da se suprotstavi tom nasilju i zaštiti Kevina. Ali Clarence se nije samo tako ukrcao na vlak. Josip otkriva da je umro na Eastrailu 177, istoj željezničkoj olupini koju je David preživio.

Tko je Wendell crumbs otac?

Povijest. Kevin Wendell Crumb rođen je od roditelja Clarencea i Penelope Crumb. Kad je Kevin imao 3 godine, njegov otac je poginuo u sudaru East Raila 177 2000. godine, u nesreći koju je prouzročio Elijah Price.

Što se dogodilo Clarenceu Wendell Crumb?

Kad je Kevin bio dijete, njegov otac, Clarence Wendell Crumb, poginuo je u istoj željezničkoj nesreći (orkestrirao negativac Elijah Price, također poznat kao "Mr. Glass") koji je ostavio Davida Dunna, protagonista filma Unbreakable, kao jedinog preživjelog putnika.

Zašto je g. Glass iskočio iz tračnica?

Tek nakon što je David prihvatio svoje ovlasti, Elijah otkriva da je organizirao iskliznuće vlaka u nadi da će otkriti nečije super moći. Elijah sebe naziva gospodinom Glassom, superzlikovac koji je Davidova savršena suprotnost, prije nego što je institucionaliziran.

Preporučeni: