Logo hr.boatexistence.com

Što se dogodilo s udarom lumine genshina?

Sadržaj:

Što se dogodilo s udarom lumine genshina?
Što se dogodilo s udarom lumine genshina?

Video: Što se dogodilo s udarom lumine genshina?

Video: Što se dogodilo s udarom lumine genshina?
Video: Kazuha/Gorou vs Raiden Shogun Fight CUTSCENE Genshin Impact 2024, Svibanj
Anonim

Tijekom početne scene u Genshin Impactu, oba brata i sestre se bore protiv Nepoznatog Boga. … Drugi brat (Lumine ili Aether) tada će biti napadnut od strane Nepoznatog Boga i poslan u obliku kocke.

Je li lumine zli Genshin pogođen?

Dok, ja to mislim jer je Lumine kanonska zla blizanka i stoga je vidjela samo tamu svijeta. … Dakle, prema priči, smatra se da je Lumine zao na mnogo načina. To također daje da odabirom Aethera volimo da je njegov ATK, u talentima niski, a Lumineov ATK veći u usporedbi s njegovim.

Da odaberem eter ili lumine?

S obzirom na to kojeg blizanca trebate odabrati između Aethera i Luminea u Genshin Impactu, izbor je isključivo kozmetički… Ankete na Redditu sugeriraju da će većina ljudi odabrati Lumine, ali neki su predložili da će odabrati Aether jer je većina na popisu Genshin Impacta ženskog spola.

Je li eter stariji od lumine?

Aether zove Lumine 妹 (imouto) što znači mlađa sestra. U međuvremenu Lumine zove Aether 兄さん (nii san) što znači stariji brat.

Zašto je blizanac zli Genshin Impact?

Pokazano je da blizanac putnika radi kao vodeća figura s Redom bezdana, koji je svakako jedan od glavnih antagonista u Genshin Impactu. S obzirom na to, vrlo je vjerojatno da su pod nekom vrstom čarolije ili učinkom ispiranja mozga kako bi djelovali zlo.

Preporučeni: